Seminarier & Event

Varje år arrangerar TEKO ett antal seminarier och event inom området Hållbarhet. Här finns mer information om de event som har genomförts den senaste tiden och vilka som planeras.

  • Miljömärkningsseminarium 11 juni 2020: seminarium om textila märkningar med fokus på miljö. Medverkade gjorde bland andra Fredrik Svenberg från Ekelunds, Caroline Hultberg & Marie Louise Fagervall Sliti från SVENSSONS samt Sofia Johansson från FRISTADS. Se nedan för presentationsmaterial.
  • Hållbar logistik och hållbara förpackningar arrangerades den 24 sept 2020 i Borås och digitalt via Teams: Ett heldagsseminarium om hållbar logistik och hållbara förpackningar och leveranser i textil- och modebranschen som arrangerades av TEKO tillsammans med TEKOLOGSTIK.

OBS! För att kunna läsa och ta del av materialet/presentationerna nedan så behöver du vara medlem i TEKO och vara inloggad på sidan. Saknar du inloggning, kontakta [email protected] för mer information eller klicka på ”glömt lösenord” vid inloggningen högst upp på hemsidan.