Segers ambassadörer Frida Hansdotter, Sara Hector och Jens Byggmark

Ett flerårigt avtal har tecknats mellan möss- och strumptillverkaren seger och de tre alpina stjärnorna. Jens Byggmark har varit en partner och ambassadör till Seger i många år, medan Frida och Sara är helt nya ambassadörer för varumärket.

– Vi har länge velat ha ett samarbete med våra nya duktiga kvinnliga alpinstjärnor. Vi är väldigt glada över att alla bitar med timing och upplägg nu föll på plats, säger Per Segerqvist, VD på Seger.

– Frida som är rankad som världstvåa i slalom inför kommande säsong 15/16, är en frisk fläkt i den alpina världen, och har helt rätt inställning och attityd till både det sportsliga och allt bredvid backen.

Sara Hector är på väg uppåt i karriären, och spås av många att bli vår nästa stora alpina stjärna.

En stor portion ödmjukhet och förmågan att vara extremt fokuserad på sin uppgift gör att vi mer än gärna skriver avtal med henne. Vi ser gärna att vårt varumärke bärs av personer som delar våra värderingar och som vi personligen tycker om, fortsätter Per.

Förutom att vara ansiktet utåt och bära produkterna, kommer ambassadörerna också delta i produktut-vecklingen för att förbättra strumpor och mössar inom såväl alpinsegmentet som för träning generellt.

Susanne Segerqvist, produktutvecklare och designer på Seger förklarar:

– För att utveckla ännu bättre, mer funktionella och prestationshöjande produkter, krävs det ett samarbete med de som tävlar i yppersta eliten. Det är då våra produkter verkligen testas med alla åtskilliga timmar av träning och tävling i backarna, löpspåren och på gym.

Jens Byggmark, en partner till Seger sedan 8 år, ser fram emot ännu en säsong tillsammans med Seger:

– Vi har jobbat ihop i många år nu men lär oss fortfarande mycket av varandra. Ett dynamiskt samarbete som jag gärna fortsätter med. Seger kan det här med stickat, det är en sak som är säker!

Övriga medlemmar i Sveriges alpina landslag bär också sina Segermössor och strumpor då de representerar Sverige. Det är ett samarbete som pågått i snart 15 år, sedan början av millenniet.

För mer information eller bildmaterial, kontakta Per Segerqvist.

per.segerqvist@seger.se