Ny nordisk försäljningschef på Kasthall

Robert Johnsson har tillträtt rollen som nordisk försäljningschef på Kasthall.

Robert är född och uppvuxen i Småland och har en gedigen erfarenhet från inredningsbranschen. Han har bland annat varit försäljningschef på Lammhults Möbel AB och VD för Next Level Design. Nu väntar nya spännande tider för Robert hos Kasthall.

Norden är Kasthalls viktigaste marknad, med starkt fotfäste inom projektförsäljning till offentlig miljö. Kasthalls ständiga utmaning är att hitta unika lösningar för kundens golv, både inom heltäckningsmattor, trägolv och avpassade premiummattor.

– Kasthall har ett imponerande sortiment inom det textila golvet, med en fantastisk möjlighet att skapa skräddarsydda lösningar för kunden. Det gör försäljningsarbetet både spännande och utmanande, då slutkunden, arkitektens eller formgivarens vision ska uppnås på bästa sätt, säger Robert.

-Rekryteringen av Robert är ett viktigt steg i att ta Kasthall till nästa nivå, och det stärker vår position i vår kärnmarknad, Norden. Vi har en tydlig vision att vara det självklara valet vid såväl stora kontorsprojekt, hotell eller restaurangmiljöer, som vid exklusiva inredningsuppdrag för privata hem. Och detta kommer Robert, med sin erfarenhet, känsla för premiumvarumärken och kunskap om branschen, bidra stort till, säger VD Eva Boding.

www.kasthall.se