Zlatan jagar i Bröderna Nymans jaktkläder

Zlatan Ibrahimovic jagar i jaktkläder från Bröderna Nyman i Länghem. Det visar bilder i flera media efter stjärnans senaste besök den 14 januari på Ådö i Stockholms skärgård.
Zlatan har ett komplett kamouflagemönstrat snööverdrag och ansiktsmask av märket Swedteam. Bröderna Nymans VD Gustav Örn bekräftar för teko.se:
– Positivt att Zlatan jagar i våra kläder. Det handlar inte om produktplacering. Han har förmodligen själv köpt dem i Stockholm, Paris eller via nätet.

Bröderna Nyman har genom åren utvecklat ett brett sortiment för olika jaktsituationer och miljöer, vilket renderat dem rollen som den ledande aktören i Norden på området. Företagets tuffa kollektioner, med såväl grafiskt som tredimensionellt kamouflage, är en viktig dörröppnare i den fortsatta expansionen utomlands. Idag går 60 procent av kläderna på export till ett 20-tal länder. Däribland Frankrike och Paris.

Varför har Zlatan valt just ert kamouflageöverdrag för vinterjakt?

– Främst för att inte röja sig för viltet. Han vill synas så lite som möjligt, samtidigt som han vill komma så nära viltet som möjligt. Tack vare kamouflagemönstret syns inte Zlatan, som då kan skjuta på nära håll, vilket är betydligt lättare.  Det beror också på att vi har det bredaste egenutvecklade sortimentet av kamuoflagekläder i Sverige.

 Vad kostar ett komplett vinterset jaktkläder i butik?

– Underställ, strumpor, Goretexjacka och Gortexbyxor, 3D-snööverdrag, ansiktsmask, mössa med mera kostar upp till 15000 kronor. Kängor/stövlar och handskar cirka 5000 kr. Sommartid finns kamouflagedräkterna i brunt och grönt.

 Har ni märkt av någon Zlataneffekt?

– Nej, inte direkt. Alla i branschen fattar ju att det är våra jaktkläder Zlatan bär. Kamouflagedräkter är en av de produkter som säljer väldigt bra för vår del.

 Bröderna Nyman är medlem i TEKO.

Jag vill läsa mer om kamouflagedräkter!