Hej!

Vår nya webbplats är lanserad och vi hoppas att du kommer uppskatta den.
Du som redan är medlem behöver registrera ditt konto i den nya plattformen för att kunna logga in och ta del av våra medlemsförmåner.

Har du redan fått den här informationen och skapat ditt nya konto loggar du förstås in som vanligt.

Med vänliga hälsningar, TEKO

Registrera ditt konto

Utbildningsguide för textil- och modebranschen!

Utbildningsguide för textil- och modebranschen!

Nu finns äntligen en samlad plats för svenska textil- och modeutbildningar hos oss på TEKO. Du hittar den på teko.se/utbildning

Vägen till karriären i textil- och modebranschen

Utbildningsguiden på hemsidan teko.se/utbildning listar bland annat yrken i branschen samt skolor och utbildningar. Här syns allt från yrkeshögskolor och högskoleutbildningar till folkhögskolor och konst- & kulturutbildningar. Tanken är att synliggöra hur vägen till karriären ser ut och underlätta för studievägledare samt även studenter.

Innovativ och spännande bransch

Företagen i textil- och modebranschen har i dag ett stort behov av engagerade personer med hög kompetens. Därför är det viktigt för oss på TEKO att visa vilka möjligheter som finns att utbilda sig och skaffa ett jobb. Textil- och modebranschen är en innovativ och spännande bransch med ett stort antal yrkesområden vilket också ställer olika krav på  utbildningsnivåer. Här finns allt från textilingenjör, produktionstekniker och skräddare till textilekonom, e-handelsansvarig och hållbarhetschefer.

Till utbildningsguiden

Vägen till karriären i textil- och modebranschen