Hej!

Vår nya webbplats är lanserad och vi hoppas att du kommer uppskatta den.
Du som redan är medlem behöver registrera ditt konto i den nya plattformen för att kunna logga in och ta del av våra medlemsförmåner.

Har du redan fått den här informationen och skapat ditt nya konto loggar du förstås in som vanligt.

Med vänliga hälsningar, TEKO

Registrera ditt konto

Välkommen på frukost! – Eco Essentials Initiative med Tretorn

Välkommen på frukost! – Eco Essentials Initiative med Tretorn

Tretorn är välkänt för sina regnkläder och gummistövlar. De senaste åren har man fokuserat på hållbar innovation genom plattformen Eco Essentials. Det första projektet inom Eco Essentials lanserades 2016 i samarbete med Naturkompaniet – en serie jackor av överblivna spillbitar som kallades Left Over Project. Alla jackor sålde slut på 11 dagar och blev en överraskande stor succé för Tretorn.

Fredrik Ekström, Creative Director kommer att berätta om hur Tretorn arbetar för att inspirera andra företag att ha en mer hållbar approach och sträva mot att skapa en mer cirkulär process i förbrukning och tillverkning. Kom och bli inspirerad med oss!

Frukosten står uppdukad kl 08.00 och 08.30 börjar Fredrik tala.

Anmälan: till elsa.haregot@teko.se med namn och företag/organisation, senast den 5 april. Frukosten är kostnadsfri men en No Showavgift på 500 kr tas ut vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än 48 timmar innan frukosten.