Hej!

Vår nya webbplats är lanserad och vi hoppas att du kommer uppskatta den.
Du som redan är medlem behöver registrera ditt konto i den nya plattformen för att kunna logga in och ta del av våra medlemsförmåner.

Har du redan fått den här informationen och skapat ditt nya konto loggar du förstås in som vanligt.

Med vänliga hälsningar, TEKO

Registrera ditt konto

Textil- och designutbildningar i Sverige 2018

Textil- och designutbildningar i Sverige 2018

Textilhögskolan i Borås utgör ett nationellt utbildnings- och forskningscentrum för textilbranschen. Det gör att högskolan får många frågor om program och kurser inom textilområden. För att möta dessa frågor på bästa sätt började högskolan ge ut guiden Textil- och designutbildningar i Sverige (för första gången 1994). Nytt för i år är att guiden endast finns i digital form. 

Guiden har tagits fram för studie- och yrkesvägledare samt till potentiella textilstudenter. Att guiden nu endast finns i digital form gör att det blir lättare att navigera sig vidare till mer information om respektive utbildning. Så här säger Annie Klasén, redaktör för guiden:
– På det här sättet blir guiden både mer tillgänglig och uppdaterad, samt mer miljövänlig, till skillnad från när den gavs ut i pappersform en gång per år.

Här hittar du guiden

För mer information:

Om ni upptäcker att någon utbildning eller skola inte finns med i guiden, kontakta redaktör Annie Klasen på Högskolan i Borås via mejl: annie.klasen@hb.se