Hej!

Vår nya webbplats är lanserad och vi hoppas att du kommer uppskatta den.
Du som redan är medlem behöver registrera ditt konto i den nya plattformen för att kunna logga in och ta del av våra medlemsförmåner.

Har du redan fått den här informationen och skapat ditt nya konto loggar du förstås in som vanligt.

Med vänliga hälsningar, TEKO

Registrera ditt konto

Stöld av Stenströms 1899 premiumkollektion

Stöld av Stenströms 1899 premiumkollektion

Natten till 1:e november drabbades Stenströms Skjortfabrik av ett inbrott. Tjuvarna bröt sig in i lastbilen som transporterade skjortorna från den egna fabriken i Estland. I leveransen fanns ett stort antal skjortor av den unika premiumkollektionen 1899 som ska lanseras i butik nästa vecka.

– Vårt designteam och vår fabrik har arbetat intensivt med denna kollektionen under ett helt år och äntligen skulle den nå butiksledet och konsumenterna. Vi är riktigt förbannade, säger Marie Ramberg, marknadschef på Stenströms Skjortfabrik. Tjuvarna gjorde inbrott i lastbilen medan chauffören låg och sov och tog 5 lastpallar med skjortor. För att stjäla den mängden skjortor krävs en lastbil eller pickup, så det kan inte vara ett slumpmässigt val, säger Marie. Turligt nog var det inte hela kollektionen som stals utan endast en del av den. Skjortorna levereras dessutom i en exklusiv kartong vilket gör dem än mer skrymmande.

– Vi har investerat mer än 3 miljoner kronor i både nya maskiner och anställt mer personal i vår fabrik för att kunna producera den unika 1899 kollektionen som kräver speciella tillverkningsmoment. Kollektionen består av noga utvalda tyger i Supima bomull som är en av världens finaste bomullskvaliteter och är helt enkelt den finaste skjorta vi någonsin har tillverkat, säger Marie Ramberg. Den har också en unik etikettering med 1899 logotype i guld. Vi tittar just nu på alla alternativ för att berörda butiker inte ska drabbas.

– Eftersom kollektionen är så unik och ännu inte finns i butik tror vi den blir svårsåld på andrahandsmarknaden. Vi uppmanar alla Stenströmsälskare att hålla ögonen öppna och kontakta polisen om ni ser några Stenströmsskjortor med vår 1899 logotype på andrahandsmarknaden eller i butiker som i vanliga fall inte säljer Stenströms plagg, avslutar Marie.

AB Stenströms Skjortfabrik
Kontakt: Marknadschef Marie Ramberg, tel 070-6400364.