Hej!

Vår nya webbplats är lanserad och vi hoppas att du kommer uppskatta den.
Du som redan är medlem behöver registrera ditt konto i den nya plattformen för att kunna logga in och ta del av våra medlemsförmåner.

Har du redan fått den här informationen och skapat ditt nya konto loggar du förstås in som vanligt.

Med vänliga hälsningar, TEKO

Registrera ditt konto

SCA – en av de mest attraktiva arbetsgivarna i Sverige

SCA – en av de mest attraktiva arbetsgivarna i Sverige

SCA är en av de mest populära arbetsgivarna i Sverige. På listan finns även storföretag som TV4, Volvo Group, Arla, Ving och ICA. Nu har de alla certifierats till Karriärföretag 2017. Certifieringen delas ut årligen till de 100 arbetsgivarna som bedriver det bästa employer brandingarbetet och erbjuder de bästa karriär- och utvecklingsmöjligheterna i Sverige.

– På SCA jobbar över 44 000 medarbetare i 100 länder. Att få den här utmärkelsen känns förstås oerhört roligt! Som ett av de världsledande företagen i vår bransch, måste vi lyckas attrahera de duktigaste medarbetarna. Den här certifieringen hjälper oss i det arbetet, säger Göran Ågren, HR direktör för Norden och Baltikum, i ett pressmeddelande.

Certifieringen delas ut av oberoende Karriärföretagen och tanken är att det ska förenkla för Sveriges studenter, yrkesverksamma och Young Professionals att hitta sin nästa arbetsgivare. Dessutom ska det belöna företag som har ett starkt driv i sitt arbete med employer branding. Karriärföretagen tittar på hur väl företaget integrerar med högskolor och universitet, hur stort personligt engagemang företaget har i sitt employer brand och vilka karriär- och utvecklingsmöjligheter som finns inom företaget.

– För att attrahera och behålla Young Professionals är det viktigt att vi erbjuder intressanta utvecklingsmöjligheter. Därför har vi på SCA sedan ett par år tillbaka, startat ett Graduate Onboarding program för nyutexaminerade masterstudenter. Programmet, som kallas SCA GO! erbjuder ett riktigt jobb från dag ett med en individuell utvecklingsplan där man förväntas driva sin egen utveckling. Deltagarna har även en varsin mentor och är en del i ett globalt nätverk samt deltar i olika utbildningsmoduler under två års tid, säger Göran Ågren.

Se listan över alla 100 företag och mer information om SCA här.

SCA Hygiene AB är medlem i TEKO