Hej!

Vår nya webbplats är lanserad och vi hoppas att du kommer uppskatta den.
Du som redan är medlem behöver registrera ditt konto i den nya plattformen för att kunna logga in och ta del av våra medlemsförmåner.

Har du redan fått den här informationen och skapat ditt nya konto loggar du förstås in som vanligt.

Med vänliga hälsningar, TEKO

Registrera ditt konto

Ludvig Svensson – ett av Europas snabbast växande och mest ambitiösa företag

Ludvig Svensson – ett av Europas snabbast växande och mest ambitiösa företag

Bilden: Anders Ludvigson, vdFoto: Ludvig Svensson

London Stock Exchange Group listar Ludvig Svensson i rapporten ”1000 Companies to Inspire Europe”, en publikation som lyfter fram de mest inflytelserika små och medelstora företagen i Europa.

– Vi är hedrade att bli utvalda som ett av de mest dynamiska, innovativa och snabbast växande företagen som hjälper till att stärka tillväxten i den europeiska ekonomin och inspirera kommande generationer, säger Anders Ludvigson, vd.

Ludvig Svensson har uppmärksammats av London Stock Exchange Group för att spela en stor roll för att bidra till den ekonomiska tillväxten i hela Europa genom att företagets unika förmåga att utveckla innovationer, skapa nya arbetstillfällen och inspirera för framtiden. Ludvig Svensson stod ut i mängden vid bedömningen genom företagets framtidsinriktade tillvägagångssätt och framgång i att vara ett företag som är engagerat för att skapa en mer hållbar miljö.

– En av anledningarna till våra framgångar är vår starka lokala närvaro och djupa förståelse för förhållandena i de länder där vi är verksamma. Vår ambition är att spela en ledande roll på marknaden. Vi är en del av den globala livsmedelsförsörjningskedjan och vill göra livsmedelsproduktionen mer livskraftig för framtida befolkningar, säger Anders Ludvigson.

Stark tillväxt med fokus på innovationer

Rapporten har noterat att Ludvig Svensson ligger i framkant av den globala textilmarknaden, och företagets kompetens inom utveckling av innovativa och högeffektiva klimatskärmar är internationellt erkänd.

För att kunna ingå i listan var företagen skyldiga att uppfylla specifika kriterier med huvudmålet att uppvisa en konsekvent omsättningstillväxt under minst tre år. De utvalda företagen gratulerades till framgången och införlivandes i rapporten under den officiella lanseringen av publikationen, som ägde rum i Europaparlamentet i Bryssel under september månad. Ludvig Svensson har de senaste åren haft en stark tillväxt. Under 2015 landade omsättningen på 610 miljoner kronor. Förra året ökade den siffran till 664 miljoner kronor. Och den positiva trenden verkar hålla i sig enligt Anders Ludvigson.

– För 2017 är målet att nå 700 miljoner kronor i omsättning. Under året har vi också nyanställt en hel del människor, både i Sverige men även ute i världen hos våra dotterbolag. Vi är stolta över att vara med i publikationen som ett företag som hjälper till att stärka den framtida ekonomiska utvecklingen. Vi ser fram emot att fortsätta att utforska avancerad teknik och skapa innovationer samt utöka vår globala räckvidd och lokala kunskap med ambitionen att skapa en bättre framtid för kommande generationer, avslutar Anders Ludvigson.

Ludvig Svensson är medlem i TEKO