Hej!

Vår nya webbplats är lanserad och vi hoppas att du kommer uppskatta den.
Du som redan är medlem behöver registrera ditt konto i den nya plattformen för att kunna logga in och ta del av våra medlemsförmåner.

Har du redan fått den här informationen och skapat ditt nya konto loggar du förstås in som vanligt.

Med vänliga hälsningar, TEKO

Registrera ditt konto

Dags för Fashion Week Stockholm

Dags för Fashion Week Stockholm

Bilden: Det är ofta fullsatt och festligt under Stockholm Fashion Weeks olika visningar. Foto: TEKO

På söndag den 29 januari går starten för årets första modevecka i Stockholm som pågår i tre dagar (29-31 januari). På programmet står visningar, presentationer av kollektioner och kändisbesök. Vad gäller visningarna är det höstens och vinterns modekollektioner som står i centrum.

Modeveckan inleds med visning av kläddesignern Naim Josefi, som vann första säsongen av Project Runway 2012, på Berns Stora Salongen. Under de tre dagarna märks även visningar av Hope, House of Dagmar, Rodebjer, Ida Sjöstedt, Whyred med flera.

Ett viktigt inslag är Swedish Fashion Talents visning den 30 måndag som arrangeras av Swedish Fashion Council.

Många av aktiviteterna är öppna för allmänheten och visningarna kommer live-streamas på fashionweek.se. Tillsammans med Creative Mornings bjuder ASFB och Fashion Week även in till två (redan utsålda) samtal med Emmy-nominerade kostymören Jenn Rogien (Girls och Orange is the New Black) och Fanny Moizant, medgrundare till alla medvetna fashionistas favorit re-commerce site Vestiaire Collective. Hållbarhet lyfts i ett samtal med Annie Lööf (C), en aktivitet av Tradera Trend och Make it Last, samt Velour by Nostalgis Svanenmärkta kollektion.

Mer information om Fashion Week Stockholm

Stockholm Fashion Week arrangeras av ASFB och Patriksson. Hela programmet och mer information om de olika aktiviteterna under Fashion Week Stockholm finns här