Hej!

Vår nya webbplats är lanserad och vi hoppas att du kommer uppskatta den.
Du som redan är medlem behöver registrera ditt konto i den nya plattformen för att kunna logga in och ta del av våra medlemsförmåner.

Har du redan fått den här informationen och skapat ditt nya konto loggar du förstås in som vanligt.

Med vänliga hälsningar, TEKO

Registrera ditt konto

TEKO x Kina! Frukostseminarium med fokus på handel i Kina – 欢迎

TEKO x Kina! Frukostseminarium med fokus på handel i Kina – 欢迎

Kina är en enorm marknad som växer fort och svensk design och formspråk är hett eftertraktade. Kinesiska konsumenter är köpstarka, trendkänsliga och framför allt digitala – kineserna handlar allt i mobilen och ett varumärke måste finnas på rätt plattformar för att lyckas.

Nu bjuder TEKO in till en frukost om hur ni som företag ska etablera er i Kina – vi berättar hur ni kommer igång med wechat, tmall och JD. Hur fungerar marknaden? Hur fungerar logistiken på bästa sätt och vilka betalningslösningar finns? Tillsammans med en marknadsföringsbyrå baserad i Shanghai och vår egen logistikavdelning, Tekologistik, diskuterar vi det och allt annat relaterat till den kinesiska marknaden. Kom och bli inspirerad med oss!

Program

  • Inledning – Anna Olsson, projektledare på TEKO, hälsar välkommen
  • Taco Ubbink – ”Gateway and digital entry in China, how to start?
  • Jimmy Klintenberg – Tekologistik: ”Handelns utveckling i Kina. Vilka regler gäller för handel och hur undvika problem i distributionen? Taobao, Tmall, JD, WeChat – vad är skillnaden och vad är det som driver kostnader? B2B, B2C eller B2B2C?”
  • Christiaan Eisbeerg, Five – ”Digital learnings: exciting developments in the Chinese market

Frukosten står uppdukad kl 08.00 och 08.30 börjar seminariet. Vi avslutar senast 9.30. Välkommen! (eller 欢迎 som de säger i Kina).

Anmälan: till elsa.haregot@teko.se med namn och företag/organisation, senast den 5 maj. Frukosten är kostnadsfri men en No Showavgift på 500 kr tas ut vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än 48 timmar innan frukosten.

Datum

09 May 2019

Plats
Storgatan 5, Stockholm
Läs mer
Kontaktperson

Elsa Haregot

E-mail: elsa.haregot@teko.se