Hej!

Vår nya webbplats är lanserad och vi hoppas att du kommer uppskatta den.
Du som redan är medlem behöver registrera ditt konto i den nya plattformen för att kunna logga in och ta del av våra medlemsförmåner.

Har du redan fått den här informationen och skapat ditt nya konto loggar du förstås in som vanligt.

Med vänliga hälsningar, TEKO

Registrera ditt konto

Smart Money Day 16 Jan 2018

Smart Money Day 16 Jan 2018

Behöver du finansiering för din kreativa livsstil eller designstartup, nu eller inom det närmaste året? Då ska du vara med på ”Smart Money Day” den 16 januari i Göteborg!

Du får praktisk inblick i hur du kan bli attraktiv för investerare eller bli framgångsrik med crowdfunding. Dessutom kommer vi att vägleda dig i de många andra fördelar som en investerare och crowdfunding erbjuder. Investerarkapaciteter såsom nätverk, kunskap, resurser och erfarenhet har visat sig vara ovärderliga för att boosta startups och crowdfunding är det mest effektiva sättet att bygga ett tidigt engagemang från kunder, samtidigt som du optimerar din produkt och dina tjänster.

Dagen är kostnadsfri så kom och nätverka med likasinnade och bli smart inom smarta pengar!

På programmet

Lars Wallin
Lars Wallin berättar om hur hans företag har vuxit och förändrats över tid. Hör honom berätta om hur han som kreatör tänker ”business”. Vad betyder investeringar utan kompetens?

 

Kirill Noskov
IAMRUNBOX© startade i Sverige 2014. Kärleken till resor och passionen för löpning ledde till att Kirill Noskov tog fram en väska som löste problematiken kring skrynkliga arbetskläder I väskan. Hör Kirill berätta om hans resa från idé till lönsamt bolag på kort tid.

 

Michael Eis
Michael Eis är Danmarks kung inom crowdfunding. Som grundare och ägare av plattformen booomerang.dk, crowdfarm.dk, crowdinvest.dk och Nordic Crowdfunding Alliance, samt en av grundarna av den danska Dansk Crowdfunding Forening, är Michael väl etablerad i crowdfundingvärlden. Du kommer bl a få svar på frågor som: Vad är crowdfunding? Hur man skapar ett crowdfundingprojekt? Vilka delar bör ett sådant innehålla för att lyckas? Hur marknadsförs ett crowdfundingprojekt bäst?

 

David Ekelund – Icebug

David Ekelund är grundaren till Icebug som tillverkar skor för vintersport utomhus. Hör David berätta om Icebugs alternativa sätt att finansiera en idé; hur viktigt det är med uthållighet, envishet och inte minst bra och tydliga värderingar i ett företag för
att få in rätt  ”smarta pengar”.