Hej!

Vår nya webbplats är lanserad och vi hoppas att du kommer uppskatta den.
Du som redan är medlem behöver registrera ditt konto i den nya plattformen för att kunna logga in och ta del av våra medlemsförmåner.

Har du redan fått den här informationen och skapat ditt nya konto loggar du förstås in som vanligt.

Med vänliga hälsningar, TEKO

Registrera ditt konto

Megahelg Mode på Tekniska Museet 22-23 april

Megahelg Mode på Tekniska Museet 22-23 april

Under helgen 22-23 april är det Megahelg – mode på Tekniska Museet i Stockholm. En helg fylld med mode och teknik där du bland annat träffar innovatören och makern Tovah Parnes. Utforska wearables, spännande material, träffa designers, delta i workshops och frossa i kläder.

TEKO bidrar till arrangemanget genom vårt populära och innovativa digitala provrum. Dessutom finns material från textilföretaget Engtex på plats i form av Avertic Armour, en textil som implementeras i paneler som används bland annat i säkerhetsdörrar- och väggar, säkerhetsrum, kassaskåp och bepansrade fordon. Avertic Armour kan installeras i nästan alla typer av säkerhetskonstruktioner eller produkter utan att stjäla utrymme eller tillföra vikt. Vid Tekniska Museet ska besökarna utmanas i att försöka borra i materialet. De båda aktiviteterna är en del av temat ”Framtidslabben – Mode nu och i framtiden”.

Datum

22 April 2017

Plats
Tekniska Museet, Stockholm
Läs mer
Kontaktperson

E-mail: www.tekniskamuseet.se