Lunchseminarium: Skala upp ditt företag på rätt sätt!

Lunchseminarium: Skala upp ditt företag på rätt sätt!

Onsdagen den 5 feb  kl 11.00-12.30 är det dags för TEKO:s  inspirerande och kostnadsfria lunchseminarium på Storgatan 5 i Stockholm. Temat är Skala upp ditt företag på rätt sätt!

Vi ger er verktyg för att skala upp er verksamhet och ni kommer härifrån med konkreta tips och tillvägagångssätt för att växa rätt. Vi pratar HR, finansiering och omvärldsbevakning. Några av frågeställningarna vi tar upp är: Vilka strategier ska tillämpas? På vilket sätt ska expansionen finansieras? Ska nya marknader bearbetas eller är det den befintliga marknaden som ska utvecklas?Vi lyssnar på Stefan Dinér, VD på Inkubatorn i Borås och Anders Frisk, Affärsområdesansvarig på Connect Sverige. Det finns tid att sitta ner och prata med båda talare efter seminariet.

Program

Stefan Dinér, VD Inkubatorn i Borås  talar om hur de anpassar affärsutvecklingen för teknik-, textil- och modebranschrelaterade startups. Inkubatorn  erbjuder en affärsutvecklingsprocess  med idéutvärdering och målsättning, relevanta nätverk och finansiering  för att skapa ett hållbart företag som kan skala på en internationell marknad.

Anders Frisk, Affärsområdesansvarig Connect Sverige berättar hur de som ideellt företag arbetar för att skapa möjligheter för entreprenörer att kunna jobba med bolagets tillväxtfrågor. Connect hjälper tillväxtbolag i olika skeden att vässa sina affärer och komma i kontakt med investerare.

Lunchen står uppdukad kl 11.00 och ca 11.30 börjar seminariet. Vi avslutar senast 12.45. 

Anmälan: Anmäl er genom att klicka här.

Vid frågor kontakta Elsa Haregot på [email protected].