Hej!

Vår nya webbplats är lanserad och vi hoppas att du kommer uppskatta den.
Du som redan är medlem behöver registrera ditt konto i den nya plattformen för att kunna logga in och ta del av våra medlemsförmåner.

Har du redan fått den här informationen och skapat ditt nya konto loggar du förstås in som vanligt.

Med vänliga hälsningar, TEKO

Registrera ditt konto

Frukostmöten för textil- och modebranschen

Frukostmöten för textil- och modebranschen

Under hösten och vintern 2017 har TEKO bjudit in till uppskattade och kostnadsfria frukostmöten för våra medlemmar samt övriga aktörer från branschen. Under våren kommer nya frukostmöten att hållas i bland annat Textile Fashion Center i Borås där vi presenterar olika aktuella och intressanta teman inom textil- och modebranschen. Anmäl dig redan i dag till de olika tillfällena. Vi ses!

2018

  • 6 mars, 8.00-9.30: GINETEX – tvättrådsmärkning, Clevercare och miljödata kring tvätt och skötsel samt framtidens digitala märkningar. Vi pratar framtidens tvättning av kläder och textilier samt digital märkning. Medverkande: Cecilia Tall, generalsekreterare på TEKO och Jan Evertsson, VD på ACG Accent.
  • 22 maj, 8.00-9.30: Nya miljövänliga textilier och fibrer. Hur ser framtidens textilier ut och vart är utvecklingen på väg? Medverkande: Cecilia Tall, generalsekreterare på TEKO och eventuell gästföreläsare.

Anmälan: skicka ett mejl till elsa.haregot@teko.se med namn och företag/organisation, gärna ett par dagar innan datumet för frukostmötet. För medlemmar i TEKO är frukostmötena kostnadsfria.

Datum

06 March 2018

Plats
Textile Fashion Center
Läs mer
Kontaktperson

Elsa Haregot

E-mail: elsa.haregot@teko.se