Hej!

Vår nya webbplats är lanserad och vi hoppas att du kommer uppskatta den.
Du som redan är medlem behöver registrera ditt konto i den nya plattformen för att kunna logga in och ta del av våra medlemsförmåner.

Har du redan fått den här informationen och skapat ditt nya konto loggar du förstås in som vanligt.

Med vänliga hälsningar, TEKO

Registrera ditt konto

Din produkt, ditt ansvar 2017 – Heldagsseminarium om tull, tillverkning och handel

Din produkt, ditt ansvar 2017 – Heldagsseminarium om tull, tillverkning och handel

Vilka skyldigheter har jag som tillverkare, importör eller distributör? Vilka krav bör jag ställa på min leverantör? Vad händer om min produkt stoppas av Tullverket? Vilka regler gäller för e-handel? Hur återkallar jag en farlig produkt med fortsatt starkt varumärke? Hur kan jag få hjälp och stöd av myndigheter och branschorganisationer?

Dessa är några frågor som du kommer att få svar på i Din produkt, ditt ansvar 2017, ett seminarium som riktar sig till dig som tillverkar, importerar och säljer varor eller har funderingar på att bedriva sådan verksamhet. Du kommer också få goda möjligheter att träffa kollegor och representanter från ett stort antal myndigheter och branschorganisationer. Sista dagen för anmälan är den 13 april och seminariet är kostnadsfritt.

Bakom arrangemanget står myndigheterna i Marknadskontrollrådet, Business Sweden, Svensk handel och Teknikföretagen.

Seminariet riktar sig i första hand till företag som tillverkar, importerar, säljer produkter eller funderar på att bedriva sådan verksamhet. Andra intresserade aktörer förs upp på en väntelista och är välkomna i mån av plats.

Datum

28 April 2017

Plats
Nalen
Läs mer
Kontaktperson

Anna Stattin

Tel. 08-406 83 10

E-mail: anna.stattin@swedac.se